angsten overwinnenburn-out moederschapCorona crisisPerfectionismePersoonlijke groeiPMS

Durf te dromen

Stiekem is dit dezelfde kerstwens als die ik vorig jaar heb verstuurd. Niks voor mij om in herhaling te vallen maar hij klopt gewoon nog steeds heel erg. 

Terwijl ik dit schrijf zit ik op de bank met de kerstboom recht voor me. De boom die er elk jaar hetzelfde uitziet. En komen de kerstdagen er aan die er dit jaar wel wat anders uitzien. De mensen om mij heen zijn druk met het verzinnen van wat te eten en bijbehorende boodschappenlijstjes. Mijn dochters zijn dit jaar in plaats van cadeautjes kopen druk bezig met van alles zelf in elkaar zetten. 

Kortom er zit kerst in de lucht. En ik voel vooral de behoefte om juist even stil te staan. Terug te kijken naar wat er allemaal is gebeurd sinds dezelfde ballen die nu in de boom hangen weer achter de schotten werden opgeborgen. 

Toen ik deze kerstwens vorig jaar de wereld in gooide kon ik natuurlijk nooit bedenken dat 2020 er zo bizar uit zou komen te zien. Anders leren denken is iets wat ik persoonlijk behoorlijk in de praktijk heb mogen brengen. En met mij vele anderen. Ondanks dit bizarre jaar zijn er voor mij zeker dingen die ik heel graag wilde uitgekomen ondanks dat ik altijd dacht dat dat niet zou kunnen. Misschien zelfs wel dankzij de gebeurtenissen dit jaar.

Zo ben ik ben begonnen met het schrijven van mijn boek, heb enorm veel mooie, interessante nieuwe mensen leren kennen dankzij de digitale wereld van het internet en heb van mijn grote droom realiteit gemaakt met het neerzetten van mijn online programma Van grijze mist naar roze wolk. En eigenlijk nog wel meer. 

En ja er zijn ook minder mooie dingen gebeurd, maar dat is niet waar ik de focus op wil leggen als ik nu terugkijk. Juist door de mooie momenten in kaart te brengen kan ik voor 2020 de cirkel rondmaken. 

Door naar 2021! Waarin ik hoop dat ook jij kunt gaan zien dat het enige dat staat tussen jou en dat wat je heel graag wilt jouw gedachtes zijn dat het niet kan. Durf te dromen!

Ik wens je hele mooie dagen….

X Sarah

P.S. Wil je deze kerstvakantie al op een laagdrempelige manier kennismaken met hoe je zelf invloed uit kunt oefenen op hoe je je voelt dan heb ik tot 31-12 een leuke aanbieding voor je. De 7 daagse training “Je bent niet gek het zijn je hormonen” je start nu voor €27,00 ipv €47,00. Met slechts een kwartier per dag ga jij met inzicht en duidelijke handvatten 2021 in. Je leest er hier meer over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *