www.vangrijzemistnaarrozewolk.nl

Verzuim door hormonale veranderingen komt veel vaker voor dan we ons realiseren

Zoveel vrouwen die aan het overleven zijn onder het mom van het hoort er allemaal bij. Terwijl dit serieuze klachten zijn die het (werk)geluk in de weg kunnen staan. De impact van deze maandelijks terugkerende klachten moeten we niet onderschatten. Ze halen je steeds weer uit je ritme en de kans is aanwezig dat het zelfvertrouwen een flinke deuk oploopt. Gebrek aan focus en energie zorgen voor een toenemende onzekerheid over het eigen handelen en zo voor een enorme extra stressfactor. En dit elke maand weer opnieuw. Helaas is dit geen op zichzelf staande situatie. 

 

 

Dit kan naast onnodig verzuim helaas ook leiden tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip voor de meestal vage klachten waar geen directe oorzaak voor te vinden is met daarbij het gevoel niet serieus genomen te worden zorgt ervoor dat veel vrouwen hun mond houden. En zo steeds verder vast komen te zitten in hun klachten.

 

Zo zonde. Vaak zijn deze situaties door goede voorlichting en zonodig de juiste begeleiding heel goed te verhelpen of zelfs te voorkomen.

Deze klachten zijn niet continue aanwezig, maar keren regelmatig (maandelijks) terug

Tijdens mijn trajecten zie ik vrouwen in 8 weken tijd afrekenen met hun hormonale klachten op een manier die zo eenvoudig is dat het bijna te gek voor woorden is dat dit geen algemene kennis is die elke vrouw krijgt aangereikt.

 

Om uitval te voorkomen en nieuwe energie op de werkvloer te brengen is het van belang om deze vrouwen te ondersteunen op een manier die langdurig werkt rekening houdend met de vrouwelijke hormonen. We kunnen er nu eenmaal niet onderuit dat deze ons 24/7 besturen. Samenwerken met deze stofjes is belangrijk om de klachtencirkel blijvend te kunnen doorbreken.

Dit is wat mijn klanten hebben ervaren

“Nadat de psycholoog concludeerde mij niet verder te kunnen helpen omdat mijn klachten wel erg rond mijn ongesteldheid speelden, ben ik bij Sarah terecht gekomen. Mijn doel was om me door de maand heen meer gelijkmatig te voelen, niet meer paniekerig op werk te zijn bij het minste of geringste en ook hoofdpijn en buikpijn klachten tijdens de menstruatie te verminderen.
 Het traject met Sarah heb ik als heel prettig ervaren. Al in de eerste maand voelde ik me rond mijn ongesteldheid veel beter. Nu ik dit schrijf, ben ik ruim drie maanden verder en ik blijf me rustiger (en daardoor beter!) voelen. Ook op werk gaat het veel beter, ik houd het overzicht en raak niet meer in paniek bij veranderingen of dingen die me ad hoc gevraagd worden.
 Het hormoonbalansprogramma raad ik aan elke vrouw aan, het is echt een investering in jezelf!”
Marjolijn
Na het deelnemen aan een workshop van Sarah geboden door de Gemeente Rotterdam, leek het alsof er mij een spiegel voorgehouden werd. 95% kwam overeen met hetgeen waar ik de laatste maanden mee rondliep. Ik voelde erkenning en besloot om met Sarah aan de slag te gaan. Nu achteraf bekeken heb ik meer rust, bewust zijn en geloof in mezelf. Ik ben bewuster gaan eten en neem tijd voor mezelf. Ik vertrok na elke sessie enthousiast. Met mijn huiswerk opdracht onder mijn arm. Ik heb jouw begeleiding als prettig ervaren. Je kalmte en positieve uitstraling. Je wist mij altijd te overtuigen dat het niet “gek” was wat er in mijn hoofd spookte. Je duidelijke uitleg waar het “allemaal” vandaan kwam heb ik erg gewaardeerd. Ik heb veel baat gehad bij het Hormoonbalansprogramma en zou dit zeer zeker bij mijn vrouwelijke collega’s die met dezelfde klachten rondlopen aanbevelen.
Hillary

Ik ga graag samen om de tafel zitten om te kijken wat ik kan betekenen op het gebied van de fysieke, mentale en hormonale balans van uw werkneemsters. 

 

Heeft u een vraag, wilt u een traject aanvragen voor één van uw medewerksters of wilt u mij ontmoeten voor een verkennend gesprek? 

Neem dan contact met mij op via

info@sarahbinnekamp.nl of 06 361 41980

Sarah Binnekamp

Wacht nog even!

WIL JE SNEL MEER RUST IN JE LIJF EN HOOFD ERVAREN?

Dat kan met deze mini training

JE BENT NIET GEK, HET ZIJN GEWOON JE HORMONEN!

7 dagen INSPIRATIE, INZICHT EN CONCRETE OPDRACHTEN ZODAT JE HORMONEN WEL WEER GAAN MEE WERKEN!

Normaal €49,00

NU voor maar €27,00

DOE JE MEE?

ALLEEN NU VOOR €27,00

Aanbod is éénmalig als dank voor het downloaden van mijn e-book