www.vangrijzemistnaarrozewolk.nl

Elke vrouw die bij mij in de praktijk komt heeft haar eigen verhaal. Het delen van dit verhaal kan een houvast en inspiratie zijn voor een ander. Op deze pagina delen een aantal vrouwen waar ik mee gewerkt heb hun verhaal en ervaring met mijn begeleiding...

De manier waarop Sarah de sessies begeleid is heel fijn. Heel rustig, zonder oordeel. Ze heeft alle tijd voor je. Deze sessies hebben we naar een next level gebracht op het gebied van bewustzijn. Ik heb al veel jaren achter de rug qua bewustwording. Leren omgaan met mijn gedachten, Mindfulness, meditaties, etc. Ik merkte dat dat op veel vlakken veel effect had, maar op sommige onderwerpen leek het maar geen effect te hebben. Ik bleef in oude patronen schieten. Hoeveel ik ook de ‘theorie’ kende, het lukte me maar niet om het in de praktijk toe te passen. Sinds ik met Sarah heb gewerkt weet ik hoe dat komt. Als ik voorheen ‘in de stress’ schoot, zat dat in heel mijn lijf. Ik werd er letterlijk ziek van. Nu merk ik dat de fysieke reactie nagenoeg weg is. Ja, ik maak me soms nog steeds druk in mijn hoofd, maar ik merk duidelijk dat dit ‘in mijn hoofd’ is. Ik kan nu dus ook veel makkelijker beslissen om er wel of niet in mee te gaan. Door de sessies met Sarah besef ik dat dat komt omdat ik met mijn hoofd niet kan oplossen wat er in mijn lijf gebeurt. Je kunt op bewust level niet oplossen wat er in het onderbewustzijn speelt. Nu is het weer in balans. En dat voelt heerlijk.
Yvonne van Balkom
Ik ben begonnen met het traject om mezelf terug te vinden. Sinds ik moeder was geworden ben ik mijzelf een soort van kwijtgeraakt. Daarnaast wilde me minder schuldig voelen en een geduldige mama zijn. Eigenlijk wilde ik heel simpel kunnen genieten als ik iets ondernam met mijn gezin. En was op het punt beland dat ik letterlijk in staat was om mijn spullen te pakken om ergens anders te gaan wonen. Van tevoren was ik een beetje sceptisch om te starten maar ik vind het fantastisch. Het is net of ik helemaal herboren ben. Ik moest wel even een drempel over en een behoorlijk hoge omdat ik bang was om uit mijn comfort zone te stappen, bang voor het onbekende. Maar het was het waard. Thuis zijn ze helemaal blij en er heerst een ontspannen sfeer. Ik wist niet wat ik moest verwachten van te voren. Het gaat zo goed. Ik voel me zo anders. Leeg en licht. Ik ben alleen maar blij. Het voelt ontspannen ik denk wat minder over dingen na en heb geen gedachtes meer erachter van wat denkt iemand over mij. Ik kwam hier om op zoek te gaan naar mijzelf en ik denk dat ik die Wendy wel weer heb teruggevonden. Zeker wel. Ons gezin is veel meer ontspannen. Ik ben meer contact met mijn zoon, hij is in contact met mij. Ik ben rustiger heb meer energie ben weer aan het hardlopen. Ook kom ik zeker over van mezelf over merk ik heel sterk op mijn werk en thuis ook. Ik mag er zijn! Ik ben een goede mama en vrouw. Ik kijk met een blij gezicht naar de toekomst. Om op deze manier zaken af kunnen sluiten, een deur dicht kunnen doen en je te richten op de toekomst en je in laten zien dat je er mag zijn.
Wendy
Eén week per maand was ik mezelf niet. En denk nu niet: " O, een beetje premenstruele ongemakken, dat hebben we toch allemaal, zeur niet." Want wie mij kent, weet dat ik verre van een zeur ben. Eerder het andere uiterste: ik druk altijd maar door. En ik zeur niet. Maar ik werd wél 1 week per maand een soort depressieve, paranoia, tikkende tijdbom die zichzelf letterlijk in het trapgat wilde gooien. En de andere drie weken was er niets met me aan de hand.
Reguliere zorg had er geen begrip voor. Laat staan een oplossing. Ja, ik mocht aan de antidepressiva gaan. Maar ik was niet depressief! Ik had gewoon 1 week per maand ontzettende last van mijn hormonen. Ik zag het aankomen, iedere maand weer. En toch kon ik het niet stoppen. Schreeuwen, ontploffen, intens verdriet, enorme woede-uitbarstingen, bijna 3 jaar lang iedere maand weer. Ik dacht dat er iets serieus mis met me was...
Wie dit ook heeft, weet hoe vervelend het is. Wie dit ook heeft, zou ik Sarah aanraden. Ze doorloopt samen met jou een totaalaanpak. Die richt zich op zowel de invloed van voeding als beweging, ontspanning en mentale kwesties. Ze voegt er een voetreflexmassage aan toe om je weer helemaal positief uitgelijnd te krijgen. Na twee maanden voel ik me enorm veel beter. Alsof ik een sterkere basis onder mezelf heb gebouwd. Eentje die niet meer wankelt, zelfs niet in die ene week van de maand. Ik heb nog wat lichte klachten, maar ik word geen evil, depressed twin meer van mezelf.
Ik heb van Sarah geleerd rekening te houden met welk 'seizoen' van de maand het is. Niet dat ik daarover zeur. Nog steeds niet. Maar ik weet wel wanneer in mijn cyclus het een goed moment is voor welk soort activiteiten. Ik ben een vrouw, en ik heb een cyclus. Maar daar wil ik geen last van hebben. EN DAT HOEFT OOK NIET! Jeeeej! Dankjewel Sarah! Dit is een basis waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. En als je dit leest en je je erin herkent: maak een afspraak. Want ook jij hoeft er geen last van te hebben dat je een vrouw bent. Sterker nog: het is een superpower.
Mélanie van den Haak
Dichter bij mijn eigen kern komen, was nooit eerder zo een duidelijke wens van mij als toen ik aan de vooravond stond van het proces. Het traject is ver boven mijn verwachting uit gestegen. Er kwamen dingen bij mij naar boven in de periodes tussen de sessies in, die mij verwonderden en die mij hielpen mijzelf en mijn gedragingen ten opzichte van anderen beter te begrijpen. Maar nog meer: te kunnen veranderen. Ik kon er niet meer omheen. In alle eerlijkheid had ik vrij weinig vertrouwen nog in mijn eigen transformatie proces, temeer omdat ik zelf begeleiding biedt aan coaches. Ja, ik weet wel, dat je dankzij inzichten in jezelf een verbetering in jezelf kunt bewerkstelligen, maar ècht al je blinde vlekken zichtbaar krijgen leek mij toch een hele uitdaging. Het is eerlijkheidshalve vooral Sarah’s doortastende en intuïtief scherpe waarneming en begeleiding, die het voor mij extra bijzonder maakte. Dankzij deze aanvulling, ben ik een eerlijker mens naar mezelf. Ik was al een positief ingestelde, altijd op zoek naar verbetering in mijzelf ontwikkelend persoon. In de samenwerking met Sarah ben ik nu veel eerlijker in mijn emoties en wie ik mag zijn. Dit resulteert in meer eerlijkheid ook in mijn relaties en vrijheid in de praktijk als mens. Ik vind dat iedereen dit traject met Sarah verdient. Zoek jij iemand die oprecht compassie vol naar jou kijkt en durft te zeggen wat je nodig hebt, voorbij wat je zelf dènkt te wensen? Durf jij eerlijk en verantwoordelijk om te gaan met je leven zodat je het beste uit jezelf haalt? Doe dat dan samen met Sarah. Zij helpt je serieus, maar met een speelse ‘touch’ op weg!
Vanessa Dijksterhuis
Ontwikkelingscoach met een vleugje Magie
In twee maanden van mijn migraine af. Maar dan ook echt. Ik kamp al ruim 8 jaar met chronische migraine. Na de geboorte van mijn zoon is deze ontstaan. Direct na mijn menstruatie en op momenten van extra stress ontvouwde het monster wat migraine heet zich en was ik 3 dagen gevloerd. Op mijn hoogtepunt had ik om de 14 dagen een aanval. Bij Sarah vielen alle puzzelstukjes in elkaar. T was alsof ze het programma voor mij geschreven had. Met een dieet van Glutenvrij en lactosevrije eten, juiste voedingssupplementen en stoffen, mindset, voetreflexologie en doorzettingsvermogen ben ik waar ik nu sta. Dolblij, rust, leven vanuit mijn cyclus en klaar om de wereld te veroveren 😉. Ik raad elke vrouw aan die het idee heeft niet helemaal zichzelf te zijn, om een traject met Sarah aan te gaan. Wat een kennis en kunde!!
Salina van den Nieuwenhuizen
Online Business Manager voor slimme, chaotische ondernemers.
Al ruim een jaar liep ik met naar mijn idee 'lichte' gezondheidsklachten rond, die mij steeds meer energie gingen kosten. Ik wijtte het aan een druk gezinsleven en een volle praktijk als ondernemer met de gebruikelijke wel en wee wat daarbij hoort. Alleen was ik voortdurend moe en lukte het me maar niet om met efficiënte planning mijn energie-niveau te beheren. Ik heb zelf aardig wat ervaring op het gebied van bewust in het leven staan, mindfull zijn en werken met mentaal en emotionele blokkades, dus ik zocht mijn oplossingen ook vooral op dat vlak. Maar op een gegeven moment, toen mijn algehele ‘levenslust’ verminderde ging ik toch op zoek naar iets wat mij echt uit die neerwaartse spiraal zou kunnen helpen. Toen ik Sarah’s flyer vond, wachtend in een wachtkamer bij de fysiotherapeut en mijn dochter mij zei: “kijk mam, dit is misschien wel iets voor jou”, moest ik wel lachen om haar gevoelsmatig ‘spot-on-inzicht’. Ja! Ik wist het meteen: Dit is precies een combinatie die ik zoek! Een samenwerking tussen lichaam en geest als ik het zo las.... Ik heb met Sarah meteen een fijn contact vastgesteld. En na het vrijblijvende eerste consult waarin een voorlopige analyse werd gegeven van welke hormonen mijn lijf en lede in de war brachten (een tekort in werking van het één, een overbelasting van het ander en zo een kettingreactie in mijn systeem) heb ik de week die erop volgde in de aanloop van het vervolgtraject, wat ik direct afnam heel veel rust gekend. Het weten, het herkennen én het erkend voelen in mijn belasting voelde al zo ontzettend fijn! Elke keer dat ik kwam, ontdekte ik weer meer over hoe mijn leven zich had gevormd als gevolg van de onbalans in mijn systeem. De inzichten waren meestal wel confronterend, hoewel ik dacht het eigenlijk allemaal al te weten, ben ik toch heel wat wijzer nu. En mede dankzij die inzichten ben ik actief en bewust kunnen gaan herstellen. Zowel op mentaal, als emotioneel en natuurlijk fysiek gebied. Zo gaf Sarah mij concrete voedingstips en supplementen die op mij afgestemd een goede match waren. En heb ik gericht advies gekregen over hoe ik mijn energie het beste weer omhoog en mijn slaap-kwaliteit verbeterd kon krijgen. Het hele samenwerken tussen de voetreflexologie en de begeleiding van Sarah is een ideale combinatie gebleken. Mijn levenslust is weer terug. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Sarah gevonden heb wat ik op dit moment in mijn leven nodig had. Als je ook maar enigszins herkenning vind ik mijn verhaal zou ik zeggen: waar wacht je nog op? Dank je wel Sarah, ik ben mezelf weer mede dankzij jouw hulp.
Vanessa
Vele jaren ben ik opzoek geweest naar mezelf. coaches, psychologen, dry needling, Massages noem het en ik heb het geprobeerd. Maar steeds na een tijdje was ik weer terug bij af. Wie ben ik en wat doe ik hier, malende gedachtes, piekeren, Ik ben niet goed genoeg, depressie, geen energie hebben you name it. Na een zeer turbulente tijd kwam er weer rust en terwijl ik nog steeds op zoek was naar wie mij nou kon helpen om van die gedachtes af te komen. Ik geloof in de kracht van ” the law of attraction” en zo kwam ik Sarah’s werk tegen. Ik dacht die moet ik eens proberen. Al snel voelde ik van alles gebeuren in mijn lichaam. Ik voelde me vrijer, energieker en hoewel ik veel meer gedachtes had ik kon weer helder nadenken!! Alsof ik ineens 1000 cellen in mijn hersenen erbij had gekregen. In korte tijd merkte ik zoveel verschil. Ik kan dit aan iedereen aanraden! Ik zie zoveel vrouwen struggellen met onzekerheid, piekeren, niet goed genoeg zijn. Waardoor ze niet de stappen durven te nemen in het leven die ze zo graag willen zetten. Ik heb zelfs ver na de sessies aan Sarah gevraagd of ze mij kon helpen met een hele nare overtuiging. Een donkere zwarte gedachte. Iets waardoor ik angstig door het leven ging. Deze gedachte hing al zo lang aan mij vast en ik was er zo gewend aan geraakt dat ik niet eens doorhad hoe erg het mijn leven beïnvloedde. Omdat ik in dit traject ruimte heb gekregen om alles ‘’ op te ruimen’’ kwam deze gedachte ineens vrij. Ook hier heeft Sarah mij weer mee geholpen. Nu met deze nieuwe bril ben ik mij veel bewuster geworden van wie ik ben en daardoor heb ik ook geleerd dat mijn hormonen een grote invloed uitoefenen. Met een aantal goede tips en tricks en de juiste supplementen heb ik meer energie, ben ik minder vatbaar voor mijn onheilspellende hormonen en weet ik precies In welke ‘’ jaargetij’’ ik zit in mijn cyclus. Lieve Sarah dank je wel!!
Joanne
“Nadat de psycholoog concludeerde mij niet verder te kunnen helpen omdat mijn klachten wel erg rond mijn ongesteldheid speelden, ben ik bij Sarah terecht gekomen. Mijn doel was om me door de maand heen meer gelijkmatig te voelen, niet meer paniekerig op werk te zijn bij het minste of geringste en ook hoofdpijn en buikpijn klachten tijdens de menstruatie te verminderen. Het traject met Sarah heb ik als heel prettig ervaren. Al in de eerste maand voelde ik me rond mijn ongesteldheid veel beter. Nu ik dit schrijf, ben ik ruim drie maanden verder en ik blijf me rustiger (en daardoor beter!) voelen. Ook op werk gaat het veel beter, ik houd het overzicht en raak niet meer in paniek bij veranderingen of dingen die me ad hoc gevraagd worden. Het hormoonbalansprogramma raad ik aan elke vrouw aan, het is echt een investering in jezelf!”

Marjolein
Ik had van tevoren niet echt een verwachting, meer het idee van ‘baat het dan niet, dan schaadt het niet, dus ik zie wel wat er van komt’. En tegelijkertijd ook wel vertrouwen door het enthousiasme van Sarah voor dit proces. In combinatie met haar oprechte eigen ervaringen. In dat vertrouwen ben ik zeker niet teleurgesteld. Ja, ik moest me even ‘overgeven’ aan het proces en de methode. En het levert niet van de één op de andere dag een wereld van verschil op. Maar tegelijkertijd merkte ik na een paar sessies wel dat ik rustiger werd, mijn emoties minder heftig en vooral de dalen minder diep. Mijn doel was rust te vinden, beter te voelen wat IK wil. Zodat ik weer keuzes kan maken, stappen kan zetten. En dat is gelukt. Ik voel me meer in balans, durf weer beslissingen te nemen en mijn eigen ruimte te claimen. Ik sta weer dichter bij mijn eigen kern en kan dus ook weer van daaruit handelen.
Claartje
Ik voel me nu zoveel beter dan een paar maanden geleden. Ik ben de steen op mijn maag kwijt en voel me gewoon veel ontspannener. Dit traject heeft me gegeven wat ik graag wilde. Dat is me vrijer voelen en gelukkig en dat voel ik me nu. Ik kan dingen veel beter in perspectief zien. Ik ben thuis rustiger waar ik voorheen in paniek raakte of boos werd kan ik het nu rustig benaderen. Ben liever voor mezelf en luister beter naar mezelf. Als ik nu al zie in die paar maanden tijd welke stappen ik heb gezet en hoeveel beter ik me voel gaat dat alleen maar nog beter worden. Ik zou een traject met Sarah absoluut aanraden bij andere vrouwen. Door echt naar binnen te gaan helpt het je om verder te gaan en dingen te doorbreken. Ik ben gewoon heel blij. Dank je wel voor jouw hulp en begeleiding het heeft me veel goeds gebracht.
Laura
"Ik had geen verwachtingen, wilde er zo open en blanco mogelijk instappen. Had van tevoren een workshop bijgewoond en was door Sarah enthousiast geworden. Achteraf kan ik zeggen dat het de investering zeker waard was. De issues waarmee ik bij Sarah kwam beheersen niet langer mijn leven. Het voelt als een opluchting, een bevrijding. Ik ben liever voor mezelf, zie de toekomst veel positiever. En ik word zelf ook positiever benaderd. Ik merk dat er veel minder negatieve gedachten binnen komen, ik veel meer in mijzelf geloof en daardoor met plezier naar de toekomst kijk. Ik heb zin om al mijn plannen tot uitvoer te brengen. Ik zou Creatrix zeker aanbevelen bij andere vrouwen, omdat je naar de kern gaat van het probleem. Het fijne is ook dat als je het traject gevolgd hebt en er komt nog een issue boven drijven dit niet berekend wordt maar in de totaalprijs inbegrepen zit. Vooral zo enthousiast doorgaan Sarah! Ik wens je een volle praktijk waarin je heel veel vrouwen mag helpen van al hun issues af te komen waardoor zij in hun eigen kracht komen te staan
Claartje
Ik voel me een stuk relaxter. Ik voel geen worsteling meer met mezelf. Minder vermoeid, meer energie, sterker, meer het idee dat ik voor mezelf kies. Ik kan me distantiëren van andermans gevoel en hierdoor kan ik beter kiezen voor mezelf en zien wat ik wil. . Voordat ik kon starten heb ik me over de investering in mezelf moeten heen zetten. Moest ik dit nu wel doen terwijl ik normaal altijd anderen boven mij plaats dat was wel even een dingetje. Maar het was het waard, de tijd om met mezelf bezig te zijn, een hele hoop meer rust, minder chaos in mijn hoofd, minder zorgen. Ik heb gevoelens los kunnen laten en kan hier beter mee omgaan. Er kunnen nog steeds goede dingen gebeuren en minder goede dingen alleen denk ik dat ik daar anders mee om zal gaan. Het traject was heel bijzonder en verassend. Je bereikt sneller meer. Je kunt eindeloos blijven praten over je gevoel en je emoties en wat je allemaal is overkomen in je leven. Mijn ervaring is niet dat je daardoor patronen doorbreekt of hier beter van wordt. Het is een tijdelijke opluchting dat je even je shit op tafel mag gooien en dat iemand je begrijpt maar dat helpt je nog niet verder. Ondanks eventuele oefeningen en techniekjes. Met dit traject bereik je wel een hele hoop zonder dat je daar eigenlijk erg in hebt.
Sandra
Ik wilde stappen maken in mijn groei en van mijn saboteur af, mijn beperkende gedachtes. Ik wil krachtiger worden en meer stappen zetten om mijn praktijk op te zetten. Wilde geen ruzie meer met jan en alleman. Mijn grootste angst was dat mijn kinderen niet blij zouden zijn met hun moeder. De boosheid waar ik echt niet goed mee om kon gaan is echt veel minder en eigenlijk niet meer voorgekomen. Ik voel me heel tevreden en dankbaar hierover. Het voelt anders in zijn geheel dat ik van mezelf er meer mag zijn. Ik heb heel bewust mezelf klein gehouden en nu voelt het als een boost een schop onder mijn kont ga nou. Ik zet stappen en laat mezelf zien, ik doe en ben in beweging, er is minder stress in de ochtend ,ik zorg beter voor mezelf, ben blijer met mezelf dat is tof! Ook merk ik dat ik sneller dingen los kan laten en niet blijf hangen in negatieve gedachtes. Dat geeft allemaal winst. Voelt veel lichter, blijer en positiever. Ik spreek me meer uit, benoem wat ik in mijn hoofd heb, neem mijn ruimte in en ga er gewoon staan. Ik zie de toekomst heel positief in, heb de goede energie om stappen te gaan maken en mijn praktijk op te zetten. Ik voel nu helemaal geen angst. Heel bijzonder, het is zo niet voor te stellen eigenlijk hoe dit werkt. Het heeft wel direct een duidelijk effect dat is echt tof.
Dorien
Na het deelnemen aan een workshop van Sarah geboden door de Gemeente Rotterdam, leek het alsof er mij een spiegel voorgehouden werd. 95% kwam overeen met hetgeen waar ik de laatste maanden mee rondliep. Ik voelde erkenning en besloot om met Sarah aan de slag te gaan. Nu achteraf bekeken heb ik meer rust, bewust zijn en geloof in mezelf. Ik ben bewuster gaan eten en neem tijd voor mezelf. Ik vertrok na elke sessie enthousiast. Met mijn huiswerk opdracht onder mijn arm: ik had de komende week/weken wat te doen! Ik heb jouw begeleiding als prettig ervaren. Je kalmte en positieve uitstraling. Je wist mij altijd te overtuigen dat het niet “gek” was wat er in mijn hoofd spookte. Je duidelijke uitleg waar het “allemaal” vandaan kwam heb ik erg gewaardeerd. Ik heb veel baat gehad bij het Hormoonbalansprogramma en zou dit zeer zeker bij mijn vrouwelijke collega’s die met dezelfde klachten rondlopen aanbevelen.
Hillary
Ik kampte met hormoonschommeling ivm de overgang; opvliegers, nachtzweten. Daardoor gebroken nachten en altijd moe en lusteloos. Gaandeweg door gesprekken hierover te voeren kwamen we op voeding, die veel invloed kunnen hebben op je lichamelijke en geestelijke gestel en eventuele aandoeningen/ziektes. Zo ook auto-immuunziektes, wat bij mij van toepassing is. Het werd dus 8 weken glutenvrij wat waarschijnlijk wel invloed heeft gehad op mijn gestel en mijn ogen in ruststand zijn. Dit betekent tot heden geen uitbraak van de ontstekingen. Uitgangspunten van de begeleiding zijn gericht op bewustwording en dat is iets wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind; alle antwoorden vind je in jezelf en komt niet van een ander of externe factoren. Daarnaast gericht op gezondheid en als je lichaam niet gezond is, is of wordt je geest dat ook niet. Verder ben je een fijne, relaxte gesprekspartner waarbij jij ook open staat voor eigen inbreng en/of ideeën. Je geeft advies, verplicht niks en niks vind je raar/gek. Verder heb je mij zeker tools meegegeven mbt de stressfactoren Het voeren van gesprekken waarbij iemand mij begrijpt was heel fijn, voor redelijk wat mensen praat ik nl abacadabra……. Ik zou de begeleiding van Sarah zeker aanbevelen bij de vrouwen die door allerlei redenen geen rust vinden in zichzelf, of die te kampen hebben met hormoonschommelingen, zichzelf voorbij lopen, niet energiek zijn, of niet bewust zijn van zichzelf. Omdat zij op een niet zweverige manier dingen duidelijk kan maken (men haakt dan nl. vaak af…..) en men het gevoel geeft als iets niet lukt dat je geen straf krijgt zoals bv bij een dieetclub. Niks is fout, zolang je maar beseft dat als je dingen kan aanpassen het je hele goede resultaten kan opleveren en je doelen kan bereiken. Startende met de vraag “wat is je doel?”. Hele simpele vraag maar dat is wel de kern. Dat is wat je meegeeft. Dat noemde ik hierboven al, je geeft adviezen en hoeft niks maar het is aan jou. Je moet niks maar je kan…..
Nelcinda
Ik was erg moe, fysiek en mentaal en vroeg me af in hoeverre dat te maken heeft met disbalans in hormonen (loop tegen menopauze aan) In mijn geval was het belangrijk proberen balans te vinden en proberen wat meer energie op te wekken. Ik ben geïnspireerd om meer aan mijn energie te werken. Ik heb de begeleiding als zeer fijn ervaren. Er is naar me geluisterd. Je hebt een fijn persoonlijkheid en jouw voetreflex massages zijn geweldig. Ook de Acces bars vond ik erg fijn. Vooral jouw openheid en het vertrouwde gevoel dat ik ervaarde waren prettig. Ik had vaak eye-openers tijdens onze afspraken. Sommige maakten echt het verschil.
Jelena
Ik ben gestart met eentraject bij Sarah omdat ik wilde dat mijn kinderen een normale lieve moeder zouden hebben die niet de hele dag boos en geïrriteerd is. Ik wilde weer zijn wie ik was. En niet continue moe en gestresst. In het begin hield ik me heel erg vast en zat ik meer in mijn hoofd in plaats van dat ik wilde voelen. Maar gaandeweg merkte ik dat het echt werkte en kon ik me aan het proces overgeven. Ik ben er echt heel blij mee. Mijn irritatie is bijna zo goed als weg. Ik ben veel rustiger in mijn reageren. Het komt nog wel maar dan gaat het ook snel weer weg zeg maar. En ik merk vooral de rust in mezelf. Ik heb weer plezier in de kinderen, er kan weer meer en mag meer. Eigenlijk zoals ik voorheen was, en dat was mijn doel!
Ezra

Wacht nog even!

WIL JE SNEL MEER RUST IN JE LIJF EN HOOFD ERVAREN?

Dat kan met deze mini training

JE BENT NIET GEK, HET ZIJN GEWOON JE HORMONEN!

7 dagen INSPIRATIE, INZICHT EN CONCRETE OPDRACHTEN ZODAT JE HORMONEN WEL WEER GAAN MEE WERKEN!

Normaal €49,00

NU voor maar €27,00

DOE JE MEE?

ALLEEN NU VOOR €27,00

Aanbod is éénmalig als dank voor het downloaden van mijn e-book