angsten overwinnenburn-out moederschapPerfectionismePersoonlijke groei

De kruispunten in je leven en wat ze zeggen

Je hebt meerdere kruispunten in je leven. Van die kleine momenten dat je de keuze krijgt: kies ik voor mezelf of kies ik ervoor te negeren wat er speelt. Onder het mom van het valt allemaal best mee. 

Om eerlijk te zijn: Ik koos er telkens weer voor om te negeren. 
Negeren is voortbewegen’, dat was mijn overlevingsstrategie. 
 
Totdat ik letterlijk op een knooppunt aankwam in mijn leven waarop ik werd gedwongen om wakker te worden, negeren was geen optie meer. 
Vaak ben je pas klaar voor echte verandering als je op zo’n PUNT VAN NO RETURN zit. Als het niet erger kan worden dan dit.De spreekwoordelijke bodem van de put. 
 
Zo zonde, want ik zie nu pas  – achteraf –  dat ik jarenlang onnodig met mijn klachten rond heb gelopen. Dat ik onnodig tijd heb verspilt aan het onderdrukken hiervan. Tijd die ik mentaal niet aanwezig was. Niet bij mezelf en niet bij mijn kinderen. 

En ja, ik baal daarvan. Ik vind het mega zonde van mijn kostbare tijd. Want echt waar. Het is het niet waard. De oplossing is zo eenvoudig. 
 
Als je hormonen uit balans zijn 
 
–>> Is het heel normaal dat je steeds weer in standje piekeren schiet 
–>> Is het heel normaal dat je een enorm kort lontje hebt en erg weinig geduld 
–>> Is een logisch gevolg hiervan dat je je schuldig voelt en je schaamt voor het feit dat je je beheersing weer eens hebt verloren. 
 
En als dat steeds vaker gebeurt, dat je gaat twijfelen aan je capaciteit als moeder. 
 
Je kunt het feitelijk zien dat je hoofd wordt bespeeld door de hormonen die jou 24/7 besturen en die, sinds je moeder bent geworden, van de leg zijn. 
 
Komt heel vaak voor. 
 
Er wordt alleen niet vaak over gesproken. 
 
En de sleutel in dit verhaal zit hem dan ook in hetherstellen van die hormonale balans. 
 
Dit is precies wat je doet tijdens het online programma “Van grijze mist naar roze wolk”.Ik ga 8 wekenmet je op reis, terug naar deze balans. We gaan van de grijze mist een roze wolk maken. Tijdens deze 8 weken neem ik je mee aan de hand door alle stappen heen die nodig zijn om de balans terug te pakken. Je zet direct enorme stappen en ik kan je beloven dat wanneer je voor de volle 100% ervoor gaat, je als herboren zult voelen.En je de volledige regie weer zult hebben over jouw hormonen in plaats van andersom. 
 
Vele vrouwen gingen je voor met prachtige resultaten. 
En ik gun jou precies hetzelfde. 
Ga je met me mee?
 

 

X Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *